Typetje


Het verzorgen van typetjes of animaties is een van onze specialiteiten. Het is namelijk de ideale manier om uw gasten te verrassen met een leuke dosis humor. Voor elk soort feest is er wel een geschikt typetje, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een huwelijk of een feestelijke opening.

Hieronder vindt u een selectie van onze typetjes. Er zijn echter nog veel meer soorten typetjes mogelijk. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we samen met u gaan kijken wat in uw situatie het leukste typetje zou zijn.


Leo Lakei en zijn broer Louis Lakei

U had nog zo uw best gedaan om uw gasten een hoffelijke ontvangst te geven. Groot feest, rode loper, lakei, champagne... Tja, in de combinatie van die laatste twee zit het probleem.

Lees meer...
Japie en de Piccolo

Heeft u een unieke publiekstrekker nodig? Laat dan Japie de Pelikaan op bezoek komen. Japie is een witte pelikaan die altijd op pad is met zijn trouwe bereider, de Piccolo. Deze heeft de touwtjes gelukkig stevig in handen, want wanneer hij de teugels los laat weet je niet wat je meemaakt.

Lees meer...
De Piccolo

Hoe kunt u uw gasten beter ontvangen dan met een chique Piccolo? Nou ja, chique?

Lees meer...
Lakei Jean Jacques de 3e

Lakei Jean Jacques de 3e is een lakei zoals u die zelden ziet. Op een enthousiaste en leuke wijze zal hij u gasten ontvangen. Hij zorgt er persoonlijk voor dat alles piekfijn in orde is. U weet niet wat u overkomt als u de diensten van deze lakei ondergaat.

Lees meer...
Jerry de Draaiorgelman

Een act met de mooiste en bekendste hits Ún de meest uiteenlopende ballonfiguren voor jong en oud. Jerry is verkleed als boer of clown en knoopt onder begeleiding van de leukste muziek de opvallendste creaties.

Lees meer...
Jerry's 3 in 1 act

Jerry Mensing is een fantastisch entertainer die goochelen combineert met diverse typetjes. Zijn 3-in-1 act bestaat uit een "feel good" ontvangstact als beveiliger "Leo Letterop", hierna verbaast hij uw gasten met de kunst van het close-up goochelen en tot slot eindigt hij met een geweldige act als ober "Piet Vergiet".

Lees meer...