Tinodino's Tovershow


Goochelaar Jerry gaat op zoek naar een opvallende assistente. Eén waar iedereen opvalt en die natuurlijk opvalt! Hij zoekt geen man, hij zoekt geen vrouw, hij zoekt iets nieuws. Op de landkaart wijst Jerry aan waar hij zijn “hulp” vandaan tovert, uit:………….Dinodanië.

Na veel magische getover staat er een half ei met een witte dino op het podium. Het saaie wit wordt omgetoverd in mooi rood. Nog steeds is Jerry niet tevreden. De rode dino verdwijnt……het podium wordt gevuld met mystieke mistwolken en uit de onheilspellende wolken verschijnt Tinodino: een levensgrote dinosaurus, die zo ontsnapt lijkt te zijn uit de oertijd. Gelukkig is dit wel een hele lieve dinosaurus. Nu kan Jerry de tovershow beginnen!

De kinderen mogen Tinodino en Jerry helpen. Het publiek volgt zeer geboeid de vele afwisselende toveracts. Het ei verdwijnt, het ei verschijnt, het ei verkleurt….het mysterie Tinodino wordt zeer “helder” verklaard. Er wordt een Tinodino Kennisquiz gespeeld, waarbij de kinderen eieren kunnen winnen. De winnaar of winnares krijgt van Tinodino een heel bijzondere prijs….Jerry maakt van ballonnen een Tinodino! Een spectaculaire goocheltruc sluit dit tovergala af.Specificaties
Soort: Belevingstheater.
Tijdsduur: 1 x 60 min.
Speelruimte: 4 x 6 meter. (liefst een podium)
Geluid: incl. tot 200 personen.
Stroomvoorziening: 220 Volt binnen 10 meter
Geschikt voor: alle leeftijden.

Prijsindicatie


Opbezoek.nl is een onderdeel van
Herenstraat 114
2291 BK Wateringen
www.opbezoek.nl
Telefoon: 0174 290115
Fax: 0174 290826
E-mail: info@opbezoek.nl