Michels Tablemagic


Michel kwam op jonge leeftijd al in aanraking met de magische wereld en al snel wist Michel zich een aantal trucs aan te leren en bleek hij het goochelen in zijn vingers te hebben.

Hij besloot om eerst het goochelen voor kinderen onder de knie te krijgen en trad door heel Nederland op met zijn kindershow. Ook werd hij steeds meer gevraagd door zijn opdrachtgevers om voor volwassenen te gaan goochelen. Hierdoor is Michel zich ook door de jaren heen bezig gaan houden met table-magic. Tegenwoordig wordt hij daarmee veel geboekt en voelt hij als een vis in het water als het om entertainen van gasten aan de tafels gaat, waarbij hij natuurlijk de gasten steeds op het verkeerde been brengt met zijn vingervlugge goocheltrucs.

Al rondlopend zal Michel iedereen verbazen met zijn goochelkunsten, onder de neus van toeschouwer. Voor u het weet bent u uw horloge kwijt of leest hij uw gedachten. Vingervlugheid en verbazing op de vierkante centimeter.

Michel is een graag geziene magician aan elke tafel. Door een combinatie van zijn enthousiasme, magische techniek en een dosis humor weet hij elk publiek te vermaken.Specificaties
Soort: Mobiele goochel act
Geschikt voor: volwassenen en kinderen
Tijdsduur: min 1 uur max 4 uur
Speelruimte: bij u gasten aan tafel

Prijsindicatie


Opbezoek.nl is een onderdeel van
Herenstraat 114
2291 BK Wateringen
www.opbezoek.nl
Telefoon: 0174 290115
Fax: 0174 290826
E-mail: info@opbezoek.nl