Leo Lakei en zijn broer Louis Lakei


U had nog zo uw best gedaan om uw gasten een hoffelijke ontvangst te geven. Groot feest, rode loper, lakei, champagne... Tja, in de combinatie van die laatste twee zit het probleem.

Uw gasten zullen warm onthaald worden door Leo Lakei en zijn broer Louis Lakei. Het enige probleem is dat Leo de Lakei iets te diep in het glaasje heeft gekeken. Zijn broer Louis Lakei zal proberen om samen met de wat vrolijke Leo Lakei het ontvangst op een ‘hoffelijke’ manier te laten verlopen. Het ontvangst van uw gasten is nog nooit zo speciaal geweest en uw gasten zullen op een hele leuke manier ontvangen worden.

U kunt er tevens voor kiezen om Leo Lakei in zijn eentje het ontvangst bij de deur te laten regelen. Uw gasten zullen een warm welkom krijgen maar niet op de hoffelijke manier waarop u gehoopt had. Leo heeft hem behoorlijk zitten en staat wankel op de benen, van verre roept hij de mensen al jolig toe en hij zal ze duidelijk laten weten waar het feest plaatsvindt.

Door de aanwezigheid van Leo Lakei in zijn eentje of samen met Louis Lakei zullen uw gasten aangenaam verrast worden, waardoor uw feest op een ontspannen manier kan beginnen.Specificaties
Soort: Mobiel entertainment, entree act
Geschikt voor: volwassenen en kinderen
Tijdsduur: min 1 uur en max 4 uur
Aantal typetjes: 2

Prijsindicatie


Opbezoek.nl is een onderdeel van
Herenstraat 114
2291 BK Wateringen
www.opbezoek.nl
Telefoon: 0174 290115
Fax: 0174 290826
E-mail: info@opbezoek.nl