Kinderpret


Een van onze specialiteiten is het vermaken van kinderen. Hiervoor hebben wij natuurlijk de leukste clownshows en goochelshows. Maar voor nog meer kinderpret kunt u hier terecht. Lekker smullen of heerlijk spelen, geschminkt worden of een ballon krijgen van een lieve clown: bij ons is alles mogelijk.

Voor grote feesten kunt u een combinatie van dit alles maken; voor een kleiner kinderfeest kan één van de mogelijkheden het feest al onvergetelijk maken. Ook is een combinatie met een show aan te raden.

Wilt u echter dat onze inbreng groter is dan kunnen wij een volledig thema plein organiseren, wij nemen de juiste attributen mee en zorgen ervoor dat de kinderen helemaal in andere sferen komen. U kunt hierbij denken aan een Toverplein, Sprookjesplein, Prinsen en prinsessenfeest of een Piraten Plein. Indien u geïnteresseerd bent in één van onze pleinen kunt u contact met ons opnemen.


Schminkfeest

Onmisbaar op elk evenement waar kinderen komen is de schminkstand. De schminksters in onze schminkstand laten alle kinderkopjes veranderen in heuse prinsesjes, hondjes, vlinders, tijgers of piraten. De kinderen mogen zelf verzinnen in wat ze willen veranderen.

Lees meer...
Springplezier Circustent

Heerlijk springen en spelen op mooi gedecoreerde springkussens. De kinderen zullen zich uren kunnen vermaken.

Lees meer...
Springplezier Klim en Klouterkussen

Ons tweede kussen is echt uniek in zijn soort. Dit kussen is maar liefst 12 meter lang en 4 meter breed. Een echte publiekstrekker dus. De kinderen kunnen zich in drie aparte gedeeltes heerlijk vermaken.

Lees meer...
Kinderspellen

De Kinderspellen van het Feesthuis zijn uitermate geschikt voor verjaardagen, openingen, bedrijfsfeesten of op de vereniging. Voor de kinderen de ideale manier om zich te vermaken.

Lees meer...
Ranjakoe

Probeer in 30 seconden zoveel mogelijk water uit onze fantastische Oranje Ranja Koe te melken. Onder begeleiding van één van onze medewerkers is dit niet alleen een leuke activiteit maar ook een hele mooie blikvanger.

Lees meer...
Ezeltje Prik (groot)

Een echte aandachtstrekker van 2,3 meter geschikt voor elk evenement. Probeer op de kont van deze gigantische ezel de staart op de juiste plaats te mikken.

Lees meer...
Ezeltje Prik (klein)

Ezeltje Prik (klein) is ideaal voor ezeltje prikje met kinderen. Probeer op de kont van deze ezel de staart op de juiste plaats te mikken.

Lees meer...
Mega Basketbal

Onze Mega Basketbal bestaat uit drie baskets waar de mensen doorheen moeten gooien. Onze Mega Basketbal is bijna 5 meter hoog en is een hele mooie aandachtstrekker.

Lees meer...
Limbo Dansen

Iedereen kent het wel, op muziek onder de limbostok door dansen. Het ziet er altijd makkelijker uit dan dat het eigenlijk is.

Lees meer...
Goal Schieten

Wie kan er het beste mikken? Drie keer schieten en zoveel mogelijk punten verzamelen.

Lees meer...
Ballonnenclown

Zoekt u een gekke maar vooral ook gezellige clown die al uw gasten voorziet van een leuke ballon? Dan bent u bij onze ballonnenclown aan het juiste adres.

Lees meer...
Popcornclown

Wat is er lekkerder dan de geur van heerlijke popcorn? Wanneer u een van onze clowns uitnodigt om bij u popcorn te komen bakken weet u zeker dat uw gasten zullen gaan genieten. Zowel van de overheerlijke verse popcorn als van de gezelligheid van de clown.

Lees meer...
Suikerspinclown

Op de kermis kun je er vaak maar met moeite langslopen: de suikerspinkraam. Bij ons kunt u een bezoek regelen van een heuse suikerspinclown. Deze clown maakt voor al uw gasten heerlijke suikerspinnen.

Lees meer...
Uitdeel combinaties

Het is natuurlijk erg leuk wanneer je een gratis suikerspin wordt aangeboden of een zakje popcorn. Leuker is het echter wanneer je het allebei krijgt.

Lees meer...
Glitter Tattoo

Een hele stoere leeuw op je bovenarm of een dolfijn op je buik. Kinderen zijn dol op dingen die eigenlijk nog niet mogen, maar met de Glitter Tattoo mogen ze het wel.

Lees meer...
Martijn Martells Ballonnenfiguratie

Verrassing, verbazing en interactie samengevouwen tot kleurrijk entertainment. Dit is de specialisatie van Magico waarbij het verwachtingspatroon van uw gasten groots wordt overtroffen als Magico gaat toveren met zijn ballonnen.

Lees meer...
Jerry's Ballonnenfiguratie

Bent u opzoek naar leuke binnen- en buitenactiviteiten voor uw evenement? Dan veranderd Jerry in een razend tempo uw feestruimte in een ware ballonnenzee. Jerry is een fantastisch ballonartiest die op ludieke wijze goochelt met ballonnen.

Lees meer...