Jerry's 3 in 1 act


Jerry Mensing is een fantastisch entertainer die goochelen combineert met diverse typetjes. Zijn 3-in-1 act bestaat uit een "feel good" ontvangstact als beveiliger "Leo Letterop", hierna verbaast hij uw gasten met de kunst van het close-up goochelen en tot slot eindigt hij met een geweldige act als ober "Piet Vergiet". Door de combinatie van deze drie verrassende acts zullen gasten zich verbaast afvragen hoe het kan dat één entertainer zoveel mensen kan vermaken. Met een groot improvisatievermogen, een vlotte babbel en een uitgelezen gevoel voor humor zorgt Jerry ervoor dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw feest.

1. Ontvangstact Leo Letterop Nodig "Leo Letterop" uit op uw feest of evenement en hij zal uw gasten bij binnenkomst scherp in de gaten houden. Hij neemt zijn zaak uiterst serieus en laat niets aan het toeval over; in deze tijd kun je immers niet oplettend genoeg zijn! Met "Leo Letterop" heeft u daar geen zorgen over. Het is ook mogelijk om uw gasten te laten ontvangen door een lakei.

2. Tafelgoochelaar Als tafelgoochelaar komt Jerry langs de gasten om hen op verrassende wijzen te vermaken met de kunst van het close-up goochelen. Op enkele centimeters afstand worden de gasten vermaakt en verbaast door de meest verrassende goocheltrucs.

3. Ludieke ober "Piet Vergiet" Hij doet zijn achternaam eer aan, werkelijk alles loopt op een subtiele manier in de soep. Drankjes komen wel of niet aan op bestemming, om het dan maar helemaal maar niet te hebben over de hapjes die Piet serveert. Met zijn wat vreemde uitstraling vermaakt hij de gasten op de meest uiteenlopende manieren ook denkt hij te kunnen goochelen dit tot grote hilariteit bij het publiek want werkelijk alles mislukt. Kortom, een leuke onderbreking tijdens de meest uiteenlopende feesten.Specificaties
Soort: Mobiel entertainment, flexibel inzetbaar
Geschikt voor: volwassenen en kinderen
Tijdsduur: min 1 uur en max 4 uur


Prijsindicatie


Opbezoek.nl is een onderdeel van
Herenstraat 114
2291 BK Wateringen
www.opbezoek.nl
Telefoon: 0174 290115
Fax: 0174 290826
E-mail: info@opbezoek.nl