Goochelaar


Dit is de meest magische afdeling van Opbezoek.nl. Hier kunt u een keuze maken uit diverse soorten goochelacts. Een echte goochelshow, thema goochelaar of een goochelaar die u gasten vermaakt aan tafel. Voor elk soort publiek zijn eigen act. Of het nu kinderen zijn of volwassenen, magie blijft altijd boeien.

Hieronder kunt u de diverse acts nader bekijken. Zit wat u zoekt er niet bij, neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met u mee!


Goochelaar Jerry en Jaap de Aap

Een echt leuke kindershow zorgt ervoor dat uw feest een succes wordt! Bij Jerry Mensing zit u voor zo'n kindershow helemaal goed! Grappige maar magische momenten wisselen af met veel humor en interactie met het publiek. Jaap de Aap komt tijdens de show ook een kijkje nemen en krijgt jong en oud aan het lachen.

Lees meer...
Jerry Mensing Tafelgoochelaar

Tafelgoochelen is bijzonder goochelvermaak tussen uw gasten. Tijdens ieder soort evenement loopt goochelaar Jerry met zijn koffer vol trucs tussen uw gasten door en goochelt er flink op los. Niets is Jerry te gek!

Lees meer...
Jerry Mensing Themagoochelaar

Ook als u op zoek bent naar een goochelaar in een specifiek thema dan bent u bij Jerry aan het juiste adres! Jerry kan zijn goocheloptreden aan al uw wensen aanpassen.

Lees meer...
Goochelaar Martijn Martell

Rode koontjes van plezier en open mondjes van verbazing...

Dat is wat Martijn Martell de kinderen bezorgt in een bijna één uur durende show vol met actie, humor en magie! Daarin neemt hij de kinderen mee naar de magische wereld van hoge hoeden, witte konijnen en gekke goochelstokken.

Lees meer...
Martijn Martells Tablemagic

Mensen beduvelen gebeurt al eeuwen. Op straat, in een winkel of gewoon terwijl u aan de tafel zit. Als dat ook nog eens vriendschappelijk gebeurt is dat table magic.

Lees meer...
Michels Tablemagic

Michel kwam op jonge leeftijd al in aanraking met de magische wereld en al snel wist Michel zich een aantal trucs aan te leren en bleek hij het goochelen in zijn vingers te hebben.

Lees meer...