Clowns


Graag stellen wij u voor aan onze grappigste, gezelligste en soms wel eens domste medewerkers. Natuurlijk spreken we hier over de clowns.

Bij Opbezoek.nl hebben we ze in alle maten voor alle gelegenheden. Elke clown heeft zijn eigen humor, uitstraling en show. Onze clowns kunnen ballonnendraaien als de beste, goochelen dat het hun lieve lust is en natuurlijk iedereen enorm vermaken.

U kunt nader kennismaken met elke clown. Hierbij staat een omschrijving van de standaardshow maar natuurlijk zijn wij en onze clowns zeer flexibel en zodoende is er altijd de mogelijkheid om gehoor te geven aan uw wensen. Onze clowns zetten een show neer die tussen de 45 en 60 minuten zal duren en waarin de kinderen zullen lachen, gieren en brullen …!


Clown Magico

In een spetterende supershow zet clown Magico alles op z’n kop. Clown Magico is een vrolijke lolbroek eerste klas die er met zijn rode neus en grote schoenen één groot spektakel van maakt. Samen met de kinderen bouwt clown Magico één groot feest waarbij zelfs de papa’s en de mama’s de grootste lol beleven.

Lees meer...
Clown Pascalino

Deze Circus Clown vergeet je niet zomaar! Als clown trad hij reeds in grote circussen op door heel Europa zoals o.a. Circus Herman Renz, Circus Althoff en het grote Circo Mundial in Spanje! Ook verzorgde hij jaren de shows in het Koldertheater op Attractiepark Duinrell.

Lees meer...
Clown Markimark

Een betere aankondiging is er niet voor deze ware circusclown. Clown Markimark neemt u en de kinderen mee naar de fantasie- volle wereld van het circus. Hij brengt een show die bomvol zit met adembenemende jongleerkunsten, verbazing, magie en humor en als klap op de vuurpijl maakt clown Markimark de mooiste balloncreaties.

Lees meer...
Clown Shorty

Deze ervaren clown geeft een spetterende show vol grappen en grollen. Shorty is altijd in voor een bezoekje bij de mensen thuis of op het werk. Met liedjes, goocheltrucs en interactie met het publiek is dit een show die u en de kinderen lang bij zal blijven.

Lees meer...
Clown Noni

Een feest is geen feest als Clown Noni er niet is geweest. Snelle grappen. Flitsende trucs. En spetterende meezingers. Zoek dekking, want de lachsalvo's vliegen u om de oren! De shows van Noni zijn een fantastische belevenis. Voor de kids, maar ook voor de mama's en de papa's. Voor u het weet staat u zelf als een reuzenkleuter te swingen en te springen!

Lees meer...